Welcome!

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services. Share and discuss the best content and new marketing ideas, build your professional profile and become a better marketer together.

0

CMS replacement for ERP and eCommerce

Által
Administrator
felé 2017.09.04. 7:37 162 nézetek

I use Wordpress as a CMS and eCommerce platform. The developing in Wordpress is quite easy and solid but it missing ERP feature (there is single plugin to integrate with Frontaccounting) so I wonder: Can I use Odoo as a replacement CMS of Wordpress + eCommerce plugin? In simple words does Odoo became CMS+ERP platform?


0

Administrator

--Administrator--
Életfa Kulturális Alapítvány
http://eletfa.hu
2528
| 2 1 1
--Administrator--
Administrator
Ekkor 2017.09.04. 7:37

Odoo v8 (next release) provides a web module and an e-commerce module: www.odoo.com/page/website-builder The CMS editor in Odoo web is nice but I prefer Drupal for customization and there is a Drupal module for Odoo. I think WP is better than Odoo web too.

  • Flag

Ön válasza

Kérem próbáljon meg lényegre törő választ adni. Ha a válaszhoz vagy kérdéshez észrevételt fűzne hozzá, csak használja a megjegyzés eszközt. Kérem vegye figyelembe, hogy bármikor korrigálhatja a válaszait - nem szükséges kétszer válaszolnia ugyanarra a kérdésre. Ugyanakkor, kérem ne felejtsen el szavazni - ez tényleg segít a legjobb kérdések és válaszok kiválasztásában!

Tájékoztatjuk

Részletek erről a közösségről

Ez a szakemberek és a programjaink és szolgáltatásain iránt elkötelezettek közössége. Ossza meg és szóljon hozzá a legjobb bejegyzésekhez és új marketing ötletekhez, építse fel a szakszerű profilját és legyen közösen egy jobb marketingje. Olvasd az irányelveket

Kérdés eszközök

1 követő(k)

Statisztikák

Megkérdezett: 2017.09.04. 7:37
Látható: 162 idők
Utoljára frissítve: 2017.09.04. 7:37