StartupBékéscsaba Szabó Dáviddal

2018-02-16 18:00 ig 2018-02-16 20:00 (Europe/Brussels)

Békéscsaba, Magyarország

Jegy típus Feliratkozást vége Érték Mennyiség
Feliratkozás
Korlátlan Ingyenes Eladva

Odoo image and text block

StartupBékéscsaba

Szabó Dáviddal

Emlékszel még a kilencvenes évekre, amikor még betárcsáztunk a netre, hogy letöltsük azt a néhány oldalt, ami elérhető volt? Vagy még nem is éltél akkor?

Néhány év telt el és Internet nélkül ma már el sem tudjuk képzelni az életünket. De milyen lesz a következő generációs net? Hogyan fogja majd az megváltoztatni az életünket? Békéscsabáról talán ez nem is látszik, pedig itt van már a változás. Úgy hívják, hogy "blockhain".

És mit fog ez megváltoztatni? Mindent! Első körben a gazdaságot, de ezzel együtt a társadalmat is. Éppen úgy, ahogy az Internet teszi immár két évtizede... Az elosztott, decentralizált hálózat teljesen újra értelmezi mindazt, amit a gazdaságról és társadalomról gondolunk. A változás viszont nem "lesz", hanem van. Már most érezni az első jeleit annak, hogy milyen az, amikor megváltozik mindaz, amit a gazdaságról, munkáról, közösségről gondolunk.

Szabó Dávid Békéscsabáról indult startupper, aki a közelmúltban hazaérkezett.

Vállalkozó, blockchain tanácsadóTanulmányait BME-n kezdte, amit abbahagyva vállalkozni kezdett 19 évesen. 4 évet töltött AI területen Londonban, ahol saját vállalkozását vezette, majd 2017-ben az elsők között csatlakozott Európa egyik legnagyobb "kriptoaccelerátorához" a Cofound.it-hoz, mint üzletfejlesztési vezető.

Közel 300 token alapú startup átvilágítása és 60 millió dollár ICO-k által történő kihelyezése után jelenleg saját tokenizációval foglalkozó stúdióját vezeti. Békéscsabáról...

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az első 50 főt tudjuk fogadni.

Hol

Itt leszünk:
Békés Megyei Könyvtár
Kis Ernő u. 3.
    Békéscsaba 5600
    Magyarország

Időpont

Tól 2018-02-16 18:00
To 2018-02-16 20:00

Szervező

Életfa Kulturális Alapítvány
+36 70 315 0797
eletfa@eletfa.hu

Közösségi média