Startup Békéscsaba

2017-10-31 17:30 ig 2017-10-31 20:00 (Europe/Brussels)

Békéscsaba, Magyarország

Jegy típus Feliratkozást vége Érték Mennyiség
Feliratkozás
Korlátlan Ingyenes

    Startup Békéscsaba meetup

    Mert kell egy csapat... 

    Az elmúlt években egyre többet hallani a startupok-ról és azokról a fiatal vállalkozókról, akik néhány év alatt több millió dollárt kerestek a startup-jukkal. Sőt, már hazai sikertörténetekkel is találkozhatunk, így nem véletlen, hogy Magyaroszágon is egyre nagyobb figyelmet szentelnek a témának. De vajon mitől vált ennyire népszerűvé ez a téma az utóbbi időben? Tényleg a saját ötletek megvalósítása, és a startup vállalkozások indítása lehet az egyik legcélravezetőbb út a komoly szakmai sikerek eléréséhez? És ha igen, akkor hogyan érdemes mindehhez hozzákezdeni? Az előadás ezekre valamint olyan további kérdésekre keresi a választ mint
    például:
    - Mit lehet tenni, ha kell egy csapat?
    - Hogyan építsünk csapatot a semmiből?
    - És mit tegyünk, ha már fel kell venni a társakat?
    - Robotolni, vagy fejlődni járunk a munakhelyünkre?
    - Milyen a korszerű HR?

    Előadóink

    Odoo image and text block

    Dr. Galgóczi Gábor

    10 évig dolgozott oktatás vezetői pozícióban országos hálózattal rendelkező felnőttképzési cégnél. Feladatai voltak: munkatársak, vezetők kiválasztása, képzése, ügyfél kapcsolattartás, problémakezelés, hr feladatok, értékesítés, pr feladatok. Ezt követően 7 évig személyzeti igazgatói feladatokat látott el multinacionális vállalatnál. Feladatai voltak: toborzás / kiválasztás, képzési feladatok, talent management, munkáltatói jogkör gyakorlása, teljesítmény értékelési folyamat irányítása, pénzügyi feladatok, ügyeletes vezetői feladatok. Jelenleg üzletfejlesztési tanácsadással foglalkozik saját vállalkozás keretein belül. Főbb területek: szervezetfejlesztés, hr, munkaügyi tanácsadás, munkáltatói brand építés, munkatársi elégedettség mérése, tréningek, coaching folyamatok tartása.

    Végzettség: jogász, business coach,
    Odoo image and text block

    Bayrak Yusuf

    Békéscsabán a József Attila Általános Iskolában és a GSzI-ben tanult, ennek a kettő oktatási intézménynek köszönheti a karrierjét. Megszerettették vele a digitális világot és elindították egy hosszú és izgalmas úton. 19 évesen megalapíthatta az első vállalkozását, jelenleg pedig 3 márkával vannak jelen a piacon, és úgy tűnik a jövőben ez a szám még növekedni fog.
    Van egy mondás, aminek a fordítása a következőképp hangzik: “Ha gyorsan akarsz haladni, menj egyedül. Ha messzire akarsz eljutni, menjetek együtt.”. Azért tartanak itt, mert a csapatuk lelkiismeretes és profi szakemberekből áll, és a cégkultúrájuk elősegíti a jó munkamorált és a hatékony munkavégzést.
    “Mi vagyunk a digitális dzsungel bátor felfedezői! Az első otthoni használatra készült számítógépek akkor születtek, amikor mi. Az információs társadalomban nőttünk fel és jelenleg mi is azzal foglalkozunk, hogy részt vegyünk a digitális világ építésében.”

     

    Odoo image and text block

    Koszecz Sándor

    Kulturális központot, civil szervezeteket, vállalkozást vezet. Vallja, hogy nemcsak terméket/szolgáltatást-, de a folyamatokat és az embert is fejleszteni kell.
    A békéscsabai startup rendezvények és a Közösség – Média – Művelődés konferencia főszervezője. Az innovációs kultúra és így a kulturális alapú gazdaságfejelsztés elkötelezett híve.

    Csapatával hamarosan nekilátnak egy békéscsabai természettudományos élményközpont felépítésének, amely szándékaik szerint a térség startup innovációs központjává válhat.
    Odoo image and text block

    GYEEK Klub

    Meglepetés vendégünk a szegedi GYEEK Klub
    A hír: Szegedi csapat nyerte meg a Social Good Hackathont Brnoban
    Hétvégén rendezték meg Brnoban a Social Good Hackathont, ahol a Szeged GYEEK Club által delegált csapat Equity nevű projektjével meg is nyerte a versenyt. A csapat tagjai: Paluska Péter (IT szakember), Megyesi-Molnár Éva (gyógypedagógus, viselkedéselemző), Molnár Márton (kreatív szakember, design), Rest Antónia (üzleti modell és marketing).
    A Szeged GYEEK Club csapata a projektje során egy olyan platform alapjait fektette le, melynek célja a fogyatékkal élő személyek munkaerőpiaci helyzetének javítása. A verseny záró napjára el is készült az applikáció prototípusa, mely nagy sikert aratott mind a zsűri, mind a közönség soraiban.

    Szervezők, partnerek, támogatók

          

    Hol

    Itt leszünk:
    Békés Megyei Könyvtár
    Kis Ernő u. 3.
        Békéscsaba 5600
        Magyarország

    Időpont

    Tól 2017-10-31 17:30
    To 2017-10-31 20:00

    Szervező

    Életfa Kulturális Alapítvány
    +36 70 315 0797
    eletfa@eletfa.hu

    Közösségi média

    Részvétel Twitter-en

    Tudd meg mit mondanak erről az eseményről az emberek, és csatlakozz a beszélgetéshez.

    Használja ezt a címkét: #eletfa